No-Backup is een betaalbare online back-up oplossing voor bedrijven en particulieren.Computer, laptop of server crash?
Wat zal er op dat ogenblik door uw hoofd gaan?

 
   
Gratis proberen

Gratis voor 30 dagen

Wacht niet langer!
Test vandaag nog onze software en ervaar zelf de goede werking en het plezier van No-backup.

 
Video's
Getuigenissen
 
Newsletter
 

Online Back-up?

16 jaar ervaring, service en kwaliteit… Onze klanten blijven ons trouw…

Online back-up heeft vandaag zijn nut en betrouwbaarheid bewezen. De door No-Backup gebruikte software telt vandaag wereldwijd meer dan 950.000 gebruikers.

No-Backup is vandaag een grote speler op de Europese markt. Wij hebben partners en klanten in meerdere landen. Wij bieden de hoogste kwaliteit aan de beste prijzen.

Uw persoonlijke of bedrijfsgegevens zijn belangrijk. Boekhouding, klantenbestand, personeelsdossiers, multimedia, programmacode, administratie, plannen, foto’s, e-mails, … mogen niet zomaar verloren gaan. Daarom dient u uw gegevens te beschermen door er een dagelijkse back-up van te maken.

Stelt u zich voor dat er door diefstal, brand, waterschade, virus, stroomstoring of een technisch mankement belangrijke gegevens verloren gaan, of uw huidige back-up niet terug te lezen is of beschadigde gegevens bevat. Wat zal er op dat ogenblik door uw hoofd gaan? Op zo een moment is een goede back-up van essentieel belang.

Online back-up van No-Backup is de perfecte keuze voor bedrijven en particulieren.

Online back-up heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een lokale back-up. Met No-Backup heeft u altijd een back-up wat er ook gebeurt. Uw gegevens worden in twee verschillende datacenters veilig opgeslagen.

No-Backup biedt u gemak en zekerheid. U hoeft niet langer meer te investeren in dure software, updates, hardware, tapestreamers, tapes en de tijd om uw back-ups te maken en te controleren.

Met een back-up oplossing van No-Backup verloopt het maken van uw back-up voortaan geheel automatisch. Maar het belangrijkste is wel dat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft. Uw back-up wordt elke dag versleuteld verzonden en opgeslagen in onze verschillende datacenters waar het veilig is voor brand en diefstal.

No-Backup bewaart verschillende back-up versies zodat u uw gegevens kunt herstellen van gisteren, vorige week, vorige maand enz. Tijdens de eerste run wordt een kopie gemaakt van al uw gegevens. Later stuurt het systeem enkel de nieuwe en gewijzigde bestanden naar uw back-up ruimte.

Het herstellen van bestanden kost weinig moeite. Schade door een virus, disk crash, brand, blikseminslag, wateroverlast, per ongeluk overschreven gegevens, systeemcrash, diefstal, hackers, … kunt u eenvoudig herstellen door uw back-up terug te zetten met de software of online via onze website, van waar ook ter wereld en dat 7 dagen op 7 en 24u op 24u.

Alles in één keer weg! 'Dat kan toch niet zomaar,' zult u misschien denken. Jawel hoor, als u vergeet om voor een back-up te zorgen. Hardware is kostbaar maar uw gegevens zijn onbetaalbaar en onvervangbaar. Brand? Laptop weg? Externe schijf verdwenen? Computer crash? Met No-Backup staat snel en eenvoudig uw verloren data opnieuw op uw nieuwe computer, laptop of server.

Verzekering: uw hardware is waarschijnlijk goed verzekerd maar uw online back-up in ons beveiligd datacenter is uw beste verzekering.

Opgelet met uw lokale back-up

Waarschijnlijk maakt u regelmatig al een lokale back-up van uw gegevens. Dit is zeker al een belangrijke stap. Toch zijn er een aantal nadelen.

Wat kost uw huidige back-up oplossing, software, updates, hardware, tapestreamer, tapes en het aantal werkuren voor het maken en controleren van de back-up?

Maakt u dagelijks een back-up en is deze ook versleuteld zodat wanneer deze in verkeerde handen terecht komt, men uw gegevens niet kan lezen en gebruiken?

Maakt u gebruik van externe harde schijven of tapes en bewaart u deze lokaal of neemt u de moeite om deze weg te brengen naar een veilige locatie? Zo ja, doet u dat alle dagen en zelf meerdere keren per dag?

Maakt u geregeld een test om uw back-up terug te zetten zodat u zeker bent dat, de dag dat het echt nodig is, alles met 100% succes zal lukken?

Maakt u dagelijks een nieuwe back-up of overschrijft u de bestaande back-up? Zo is het maken van een back-up waarbij u de oude back-up steeds overschrijft met een recente versie niet zonder risico. Als tijdens het maken van deze back-up een crash optreedt, loopt u kans dat u het origineel kwijt bent en zowel de oude als de nieuwe back-up niet meer bruikbaar zijn. Als u een fout door een ongelukkige manipulatie of een virus slechts na enkele dagen of weken ontdekt, is wellicht ook uw meest recente back-up al aangetast.

Bewaart u verschillende back-up versies zodat u uw gegevens kunt herstellen van gisteren, vorige week, vorige maand etc. ?

-------------------------------------------------------------------------------

Online back-up biedt zonder enige twijfel veel meer voordelen en zekerheid!

Wacht niet langer, test vandaag nog onze software en ervaar zelf de goede werking en het plezier van No-backup.

Onze software kan 30 dagen gratis gebruikt worden!

'Alle ondersteuning modules voor servers zijn gratis'